Jastuk Philip Memory Soya

4.900,00 rsd

Soya – memory pena obogaćena je sojinim uljima sa unapređenim svojstvima adaptilnosti i elastičnosti izuzetno je prijatna za upotrebu u jastucima. Specijalnim načinom izrade sa većim brojem kanala za protok vazduha postaje dodatno elastična i prozračnija. Navlakom od tekstila OpenAir omogućen je nesmetan protok i strujanje vazduha po celoj površini jastuka.

Kategorije: , Oznake: ,

Opis

MEMORY SOYA

Sastav jastuka: memory pena
Sastav jastučnice: 24 % viskoza, 76 %pes
Navlaka: 29 %tencel, 71 %pes, 3D tekstil
Dimenzije jastuka:

  • širina: 42 cm
  • dužina: 72 cm
  • visina: 14 cm

Jastuci od memori pene se dobro prilagođavaju obliku glave i čine ih veoma udobnim. Oni se ne deformišu, zapravo naziv „memorijska pena“ znači da zadržavaju oblik oko 30 sekundi, a zatim se vraćaju u početne uslove, čineći ih tako izuzetno prilagodljivim. Ova karakteristika ih zato čini neprikladnima za one koji imaju vrlo živahan san, dok su idealni za one koji spavaju na leđima ili na boku. Pružaju dobru potporu vratu i smanjuju bol u cervikalnom traktu.

Garancija: 24 meseca
Rok isporuke: U zavisnosti od toga da li se proizvod koji tražite nalazi na lageru ili ne, minimalni rok isporuke je 3 dana, a maksimalni 8 dana dok se za vanstandardne dimenzije rok isporuke produžava na 10 do 14 dana.

Način isporuke: Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudžbine. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke ili online prilikom poručivanja.

Dodatna informacija

Proizvodjač

0

Vaša korpa