VADRAS

Ručno rađeni kreveti i dušeci po meri svakog spavača

Koliko sati prosečno provedete spavajući ili odmarajući?

Budite iskreni i izbegnite odgovore poput:

„Ma kakvo spavanje, radim od jutra, do sutra!“ ili „Jedva da dremnem, samo četiri do pet sati“.

Brojna istraživanja pokazala su da je prosečno vreme koje provedemo u krevetu, u snu i kratkom odmoru, 7 do 8 sati, što je u zbiru gotovo trećina jednog prosečnog ljudskog veka. Za to vreme organizam bi trebalo da se odmori, okrepi, osnaži i revitalizuje, kako bi ste bili u stanju da narednog dana funkcionišete i ispunjavate svoje radne, poslovne, kućne, porodične (pa i one bračne ????) obaveze, zar ne?

Upravo to je ideja na kojoj su u proleće 2004. godine dignuti temelji naše male, ali moćne porodične firme. Već skoro dve decenije bavimo se, pre svega, osvešćivanjem ljudi o ogromnoj važnosti kvaliteta kreveta i dušeka na kojima spavamo. Većina vas još uvek toga nije svesna i mi se trudimo da tu svest promenimo, poklanjajući vam punu pažnju i stručnu podršku pri izboru rešenja koje je najbolje za vas, bilo da vam treba bračni krevet, krevet za jednu osobu, sofa ležaj, dečiji krevet, kreveti na sprat, sklopivi krevet ili kombinacija ovih elemenata, sa dušekom, koji će kvalitetom i udobnošću upotpuniti zadovoljstvo.

vadras porodica

Asortimanom zidnih kreveta i sklopivog nameštaja rešavamo problem malih prostora i potrebe za dodatnim ležajem. Sa posebnom pažnjom pristupamo opremanju kutka za najmlađe, kroz široku ponudu rešenja kako za male, tako i za veće prostore, a u okviru ove ponude imamo i baby program.

Investicija u kvalitetan krevet i dušek jeste investicija u zdravlje, jer samo tako možete imati miran san i kvalitetan odmor, a oni su jedan od glavnih činilaca dobrog zdravlja. Tokom godina života i poslovanja, uverili smo se da samo zdrav čovek može biti srećan. Zato se trudimo da ručnom izradom po meri i želji kupca, uz posebnu pažnju na izbor materijala, njihov kvalitet i izdržljivost, ispunjenje vaših potreba postavimo kao prioritet. Držimo se ličnog, ali objektivnog pristupa, preporučujući vam proizvode iskreno i od srca, onako kako bi to učinili i za bilo kog člana naše porodice.

Veoma nam je drago što ste tu iskrenost prepoznali i poklonili nam svoje poverenje, jer smatramo da je veliki broj zadovoljnih klijenata najbolja preporuka za uspešno poslovanje i zato,

Hvala vam na poverenju!

Saša Gajić
0

Vaša korpa