Jastuk Philip Memory Malva

4.900,00 rsd

Malva je softna, lagana i elastična, dobro prozračna HR pena koja se dobro prilagođava težini i obliku tela a u isto vreme je trajna, postojana i nezapaljiva. Ne sadrži bilo kakve toksične elemente, nema medicinske kontraindikacije i prijatna je u dodiru sa kožom. Zahvaljujući ekstraktima belog sleza i osvežavajućem mirisu učiniće vaše spavanje umirujućim i prijatnijim. Drugu stranu jastuka čini termosenzitivna livena memory pena. Specijalnim načinom izrade sa većim brojem kanala za protok vazduha jastuk postaje dodatno elastičan i prozračan. Navlakom od tekstila OpenAir omogućen je nesmetan protok i strujanje vazduha po celoj površini jastuka.

Opis

MEMORY MALVA

Sastav jastuka: memory/HR pena
Sastav jastučnice: 24 % viskoza, 76 %pes
Navlaka: 29 %tencel, 71 %pes, 3D tekstil
Dimenzije jastuka:

  • širina: 42 cm
  • dužina: 72 cm
  • visina: 14 cm

Jastuci od memori pene se dobro prilagođavaju obliku glave i čine ih veoma udobnim. Oni se ne deformišu, zapravo naziv „memorijska pena“ znači da zadržavaju oblik oko 30 sekundi, a zatim se vraćaju u početne uslove, čineći ih tako izuzetno prilagodljivim. Ova karakteristika ih zato čini neprikladnima za one koji imaju vrlo živahan san, dok su idealni za one koji spavaju na leđima ili na boku. Pružaju dobru potporu vratu i smanjuju bol u cervikalnom traktu.

Garancija: 24 meseca
Rok isporuke: U zavisnosti od toga da li se proizvod koji tražite nalazi na lageru ili ne, minimalni rok isporuke je 3 dana, a maksimalni 8 dana dok se za vanstandardne dimenzije rok isporuke produžava na 10 do 14 dana.

Način isporuke: Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudžbine. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke ili online prilikom poručivanja.

Dodatna informacija

Proizvodjač

0

Vaša korpa