Dušek za krevetac – Elegance Relax

7.100,00 rsd9.700,00 rsd

  • Dvostrani dušek za krevetac sa zimskom i letnjom stranom.
  • Dušek za bebe sa bonnel jezgrom i navlakom od organskog pamuka i vune.
  • Ovaj dušek je moguće napraviti po meri.
Brisanje

Opis

Elegance Relax

Letnja I zimska strana, za maksimalan komfor I udobnost vaših najmilijih.

????️‍♀️POTPORA

Čvrsto I izdržljivo bonnell jezgo od čeličnih opruga, ojačano je slojem poliuretanske pene, od čak 4 cm. Ovakva konstrukcija daje ovom bebi dušeku trajnost i čvrstinu, ali I udobnost, jer PU pena debljeg sloja maksimalno omekšava pritisak opruga na telo.

❄????DVOSTRANOST

Letnja strana dušeka je proštepana pamukom, koji ima sposobnost da u vrelim letnjim danima pruži rashlađenje, dok je zimska strana proštepana vunom, koja zimi greje I služi kao sjajan izolator prirodne toplote tela. Ovo je značajno u najranijem periodu razvoja, kada beba još uvek nema sposobnost termoregulacije telesne temperature.

????ANTIALERGIJSKI

Antialergijski tretirana pamučna vlakna, izuzetno su prijatna na dodir, upijaju I sistemom ventila isparavaju telesne tečnosti, koje se izlučuju tokom spavanja. To znači da će vasa beba biti zaštićena od bakterija I grinja I imati sveže I prozračno okruženje za vreme odmora I sna.

 

????DIMENZIJE

Ukupna visina dušeka je 22cm, tvrdoća H3.

Standardne dimenzije svih dušeka:

⭐60×120 cm

⭐70×140 cm

Moguće je napraviti dušeke vanstandardnih dimenzija, po vašoj želji i meri ????

Garancija: 24 meseca

Besplatna isporuka i montaža na teritoriji Beograda. 🚚

Rok isporuke: U zavisnosti od toga da li se proizvod koji tražite nalazi na lageru ili ne, minimalni rok isporuke je 3 dana, a maksimalni 8 dana dok se za vanstandardne dimenzije rok isporuke produžava na 10 do 14 dana.

Način isporuke: Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudžbine. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke ili online prilikom poručivanja.

 

Dodatna informacija

Dimenzije

60x120cm, 70x140cm, Dimenzije po želji

Proizvodjač

0

Vaša korpa