Dušek za krevetac – Bio Green

9.300,00 rsd12.700,00 rsd

  • Antialergijski, nezapaljivi dušek za krevetac.
  • Ergonomski dušek za bebe napravljen od organskog pamuka i PU pene.
  • Ovaj dušek je moguće napraviti po meri.
Brisanje

Opis

Na kom dušeku će spavati vaša beba? Šta kažete na Bio Green?

🏋️‍♀️ POTPORA
PU (poliuretanska) pena velike gustine pruža dobru potporu i elastičnost dušeka, podržavajući pravilan razvoj kičme. Biogreen se oblikuje prema konturama i težini tela, redukujući površinski pritisak na osetljivu kožu vaše bebe.

💪 TRAJNOST
Laboratorijski testovi su pokazali izuzetnu otpornost – sposobnost ovog bebi-dušeka da održi elastičnost, sačuva svoj oblik i svojstva i nakon dugotrajne upotrebe – vrlo praktično ukoliko planirate veliku porodicu 👨‍👩‍👧‍👦

🌎ANTIALERGIJSKA SVOJSTVA
Biogreen dušek za bebe je antialergijski, od organskih esencijalnih ulja vune, kokosa i lana. Omogućava dobru cirkulaciju vazduha, olakšava isparavanje vlažnosti, ostaje svež, suv i prijatan na dodir. Ne sadrži toksične elemente, te je stoga nezapaljiv. Nema medicinskih kontraindikacija u dodiru sa kožom.

🌳ORGANSKI PAMUK
Površinsko platno od organskog pamuka ne sadrži bilo kakve hemijske, ni sintetičke supstance – sprečava kožne alergije i brzo se oslobađa suvišne vlažnosti.

🛌DIMENZIJE

Ukupna debljina dušeka 21 cm
Standardne dimenzije svih dušeka:

⭐60×120 cm

⭐70×140 cm

Dušek je moguće napraviti I u vanstandardnim dimenzijama.????

Garancija: 24 meseca

Besplatna dostava I montaža na teritoriji Beograda. 🚚

Rok isporuke: U zavisnosti od toga da li se proizvod koji tražite nalazi na lageru ili ne, minimalni rok isporuke je 3 dana, a maksimalni 8 dana dok se za vanstandardne dimenzije rok isporuke produžava na 10 do 14 dana.

Način isporuke: Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudžbine. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke ili online prilikom poručivanja.

Dodatna informacija

Dimenzije

60x120cm, 70x140cm, Dimenzije po želji

Proizvodjač

0

Vaša korpa