Sklopivi Slavski sto za 16 osoba (0,4m-3,5m)

56.000,00 rsd

DODATNE OPCIJE

Nudimo ga velikom broju dezena uni boja, drvo dekora.

Opcija: slavski sto u oplemenjenoj iverici visokog sjaja.

 

Opis

PRAVI STO ZA VELIKA SLAVLJA U NAŠIM STANOVIMA

Potpuno sklopljen u stanu može služiti kao konzola u predsoblju ili stočić u dnevoj ili spavaćoj sobi. Delimično razvučen kao kuhinjski (za 4 osobe), trpezarijski (za 6 do 8 osoba) ili radni sto. Kada dođe veći broj gostiju može se razvlačiti do potrebne dužine (maksimalno 3,5), tj. za onoliko ljudi koliko vama treba (od 4 do16). Možete ga otvoriti po potrebi na dužinu od 100cm, 160cm, 226cm, 290cm i čak na 350cm.

Gornja ploča je od oplemenjene iverice debljine 18mm, kant ABS debljine 2mm. Sto poseduje pet nezavisnih ploča koje se po potrebi dodaju da bi se dobila željena dužina stola. Ploče se mogu, kada se ne koriste, odložiti na nosač unutar stola ili na pogodno mesto van stola (u ormar ili ostavu). Pri postavljanju ploča na sto, ploče se međusobno učvršćuju metalnim klinovima i povezuju metalnim bravicama, tako da se dobija potpuno kruta gornja ploča stola.

Poseduje tri para metalnih nogu. Dva para su na krajevima. Treći par se može pomerati i postaviti po želji, u bilo koji položaj kada je sto delimično razvučen (krajnje levo ili desno ili na sredinu). Pri potpunom razvljačenju mehanizma, treći par nogu se postavlja na sredinu stola. To obezbeđuje stolu maksimalnu stabilnost i krutost.

Dimenzije zatvorenog stola: 92x43x76cm (H)
Dimenzije otvoren stola: 92x350x76cm (H)

Garancija 24 meseca.

Dodatna informacija

Proizvodjač

0

Vaša korpa