Jastuk Philip Memory Standard

4.000,00 rsd

Opis

MEMORY STANDARD

Sastav jastuka: memory pena standardnog oblika.
Navlaka: 29 %tencel, 71 %pes, 3D tekstil
Dimenzije jastuka:

  • širina: 42 cm
  • dužina: 72 cm
  • visina: 13 cm

Gustina memory pene je takva da se deformiše u zavisnosti od težine i toplote kože, pa će oslonac koji se daje glavi ili trupu biti drugačiji i uravnotežen prema ove dve karakteristike. Oni se ne deformišu, zapravo naziv „memorijska pena“ znači da zadržavaju oblik oko 30 sekundi, a zatim se vraćaju u početne uslove, čineći ih tako izuzetno prilagodljivim. Ova karakteristika ih zato čini neprikladnima za one koji imaju vrlo živahan san, dok su idealni za one koji spavaju na leđima ili na boku. Pružaju dobru potporu vratu i smanjuju bol u cervikalnom traktu.

Garancija: 24 meseca
Rok isporuke: U zavisnosti od toga da li se proizvod koji tražite nalazi na lageru ili ne, minimalni rok isporuke je 3 dana, a maksimalni 8 dana dok se za vanstandardne dimenzije rok isporuke produžava na 10 do 14 dana.

Način isporuke: Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše narudžbine. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke ili online prilikom poručivanja.

Dodatna informacija

Proizvodjač

0

Vaša korpa